Skabelon til momsregnskab

Download skabelon til momsregnskab

Hvert kvartal eller hvert halve år skal der indberettes momsregnskab. Her er det vigtigt at du har styr på alle nøgletallene til din indberetning. Du kan med fordel have styr på dem løbende, så du ikke skal lave det helt store regnestykke fra bunden, når du skal finde frem til, hvor meget der skal betales i moms.

Med et solidt overblik og en god skabelon, behøver momsregnskab ikke at være en tidsrøver. Det kan faktisk klares inden for ganske få øjeblikke, hvis der blot er orden i regnskabet og du har styr på, hvor du finder dine tal. Så kan du som lille virksomhed også spare udgifterne til en revisor.

Eksempel på momsregnskab | Download skabelon til momsregnskab her (Excel)

Når du har udfyldt denne skabelon til momsregnskab, har du styr på alle tallene og er klar til at indberette. Nu er der hverken noget der hedder bøder eller dumme overraskelser, fordi du har styr på tingene.

Er økonomi ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Det kan være, at du i forbindelse med udformningen af din forretningsplan, støder på mange spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer