Skabelon til nøgletal

Download skabelon til nøgletal

Dine nøgletal er sundhedstjekket af din virksomhed. Det er tal, der gør dig klogere på hvordan det går med din forretning. Når du har styr på disse nøgletal løbende, kan du hele tiden rette op på og optimere, hvor det begynder at halte. På den måde kan du fange en masse i opløbet, inden det udvikler sig til en ringe økonomi. Du har hele tiden indikatorer der viser, om I er på rette kurs eller om der er noget der skal laves om.

Vi stiller denne skabelon til nøgletal til rådighed, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over din forretning. Herefter kan skabelonen blive en del af jævnlige analyser af din virksomhed, hvor du holder styr på data og på den måde finder ud af, hvad dit næste træk skal være. Nøgletal er også med til at give dig det fulde overblik over virksomhedens økonomi. Både lige nu og her, men også hvad der er råd til over det kommende år. Det kan være afgørende i forhold til at træffe den rette investeringsbeslutning.

Eksempel på nøgletal | Download skabelon til nøgletal her (Excel)

Når du har udfyldt skemaet har du et overblik over hvordan det står til og du vil også kunne se, hvordan du kan blive klogere på data. Hvor skal I være ekstra opmærksomme i jeres forretning og hvordan kan tallene optimeres. Dette udgangspunkt til sund udvikling giver nøgletallene jer.

Er økonomi ikke det du synes er sjovest i din forretning, og vil du hellere fokusere på det du er god til? Det kan være, at du i forbindelse med at finde dine nøgletal, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der står i samme situation som dig

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en separat skabelon til  etableringsbudget? Download det her.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer