Download skabelon til tilbud

Skabelon til tilbud

Når du skal sende et tilbud afsted, er det vigtigt at det både ser professionelt ud og samtidig har alle de nødvendige detaljer med. Det skal gøre det let for kunden at danne sig et overblik over tilbuddet du giver til for eksempel et projekt, en løbende aftale, konsulentydelser, en større ordre mv.

Ud fra tilbuddet kan kunden beslutte hvorvidt de ønsker at tage imod det og indgå samarbejdet. En skabelon som den vi deler med jer her kan være god at sende afsted, efter at I har talt sammen over telefonen eller mødt hinanden til et møde.
Nu hvor vi har lavet skabelonen for dig, skal du blot koncentrere dig om det gode tilbud og være sikker på at få detaljerne med.

Eksempel på tilbud | Download skabelon til tilbud her (Word)

Er du ny med din forretning kan noget af det mest vanskelige være at prissætte sig selv. Hvor meget skal din ydelse koste? Hvor meget er den værd for kunden? Hvad tager dine konkurrenter? Vi oplever at det er et emne som mange iværksættere ser som det allersværeste.

Statistisk set vil man i starten sætte sig alt for lavt, idet man frygter at få et nej. Sådan behøver det ikke at være. Undervejs i udviklingen af din prissætning og når du begynder at sende tilbud afsted, vil det være naturligt at du støder på mange spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Du kan med fordel tage din tvivl om prissætning og spørgsmål til hvordan du bedst lukker aftaler med til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der står i samme situation som dig

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en separat skabelon til budgettering? Download den her.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer