Skabelon til ansættelseskontrakt

Download vores skabelon til ansættelseskontrakt

Der er meget at tage højde for, når en ny medarbejder skal ansættes i virksomheden. Især hvis det er din allerførste medarbejder. Det er utroligt spændende, men også lidt nervepirrende. For har du nu styr på alle detaljerne med lønningssystem, personalepolitik, oplæringsforløb og alt hvad der ellers hører til?

Her hjælper vi dig på første skridt af vejen, nemlig ansættelseskontrakten. Brug vores skabelon og vær sikker på at I kommer ind over alle de punkter, der skal være styr på.

Hos IVN har vi gjort det let for dig. Vi har opstillet de vigtigste punkter, som du skal tage stilling til i udformningen af en ansættelseskontrakt. Det giver en ro i maven til at være sikker på at det er juridiske på plads, før I begynder på alt det sjove. Nemlig et samarbejde, hvor din medarbejder hjælper dig med at skabe vækst og udvikle din forretning mod nye højder. 

Eksempel på en ansættelseskontrakt | Download skabelon til ansættelseskontrakt her (Word)

Det kan hurtigt virke uoverskueligt at stå med hele onboardingprocessen, og ikke mindst rekrutteringen, alene uden mulighed for sparring.  Derfor kan du med fordel samle dine spørgsmål til opstart af medarbejder og tage dem med til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der står i samme situation som dig. Her vil du kunne finde en eller flere sparringspartnere, som hjælper dig godt på vej. Hvem ved, måske finder du en ny iværksætter-makker, og I kan følge hinandens udvikling, eller måske finder du endda en ny partner til din forretning? Se mere om netværksgrupper her

Mangler du en skabelon til MUS-Skema? Find det her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer