Skabelon til MUS-skema

Download skabelon til MUS-skema

Er du begyndt at få de første medarbejdere i din forretning? Så er det vigtigt at I holder jeres årlige MUS-samtaler. Her drøfter I hvordan det går, I kommer ind på bl.a. medarbejdertrivsel, og hvor der kan optimeres, både i forhold til arbejdsmiljø, men måske også i forhold til medarbejderens indsats. Til disse samtaler er nøglen transparens, som er med til at gøre dig klogere på hvordan din medarbejder egentlig går og har det bag kulissen.

Ingen har sagt at MUS-samtaler kun bør afholdes en gang om året. I kan lave denne afstemning jævnligt, for at blive klogere på hvordan medarbejderen har det løbende, hvilken indsats du bør bidrage med som leder og hvordan de bedste rammer kan skabes for de gode præstationer.

Eksempel på MUS-skema | Download skabelon til MUS-skema her (Word)

MUS-skemaet er udviklet til at tage med til samtalen. Nu har I spørgsmål der danner rammen for den dialog I skal have, og du er sikker på at I kommer omkring alle de essentielle ting. Dette skema er med til at gøre MUS-samtalen mere effektivt, så det ikke blot er en sludder, hvor der bare nikkes og smiles, men hvor I rent faktisk kommer ind til kernen af medarbejderens trivsel. 

Er du i tvivl om hvordan du skal bære dig ad med at skabe de bedste rammer for din medarbejder til at sikre god effektivitet og udvikling? Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer