Skabelon til inkassovarsel

Download skabelon til inkassovarsel

En inkassovarsel er aldrig sjov, hverken for modtager eller du, som er nødsaget til at sende den afsted. Den bruges når der ikke er nogen anden udvej i forhold til at få kunden til at betale. Det kan være at mails og opkald bliver ignoreret, eller at kunden pludselig ikke vil betale for det arbejde, der er blevet udført. Her er inkassovarslen din mulighed for at hente det tabte beløb hjem. Alt efter hvor stort beløbet er, kan der være behov for et inkassofirma til at hjælpe dig.

Husk på at hvis der er mulighed for at du kan lave en aftale med kunden i forhold til betaling, er dette altid at foretrække. Et inkassoforløb kan være ubehageligt, så gør gerne en indsats for at se om det kan undgåes. På en måde hvor du stadig opnår at blive betalt det aftalte beløb.

Eksempel på inkassovarsel | Download skabelon til inkassovarsel her (Word)

Udfyld inkassovarslen med alle detaljer vedrørende den manglende betaling, heraf også rykkere, så der kan dannes et hurtigt overblik over forløbet. Er i indgået i en formel aftale ved begyndelsen af samarbejdet vil denne være vigtig dokumentation i forhold til dine rettigheder, og for at sikre at du kan blive betalt. Så har du alt det juridiske på din side og kan dokumentere det skyldige beløb. 

Hænger det dig langt ud af halsen at håndtere inkassosager, og vil du hellere fokusere på det du er god til?  Det kan være, at du i forbindelse med en inkassosag, støder på spørgsmål og udfordringer, som kan være svære selv at løse eller besvare. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der kan hjælpe dig.

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en anden skabelon?  Kom tilbage til oversigten her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer