Skabelon til stiftelsesdokument

Download skabelon til stiftelsesdokument

Når du skal stifte nyt selskab er det vigtigt at alt det formelle er på plads helt fra starten. Vi har her hos IVN udformet en enkelt version af et stiftelsesdokument, så du kan få den del på plads. Er I flere partnere i virksomheden er det vigtigt at I får en ejeraftale på plads. Her skal der en advokat med ind i billedet, som kan hjælpe jer med at få styr på alle detaljer, så ingen af jer risikerer at få fingrene i klemme.

Eksempel på stiftelsesdokument | Download skabelon til stiftelsesdokument her (Word)

Da vi ved at det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad et stiftelsesdokument skal indeholde, stille vi dette stiftelsesdokument til rådighed, så du kan komme godt fra start. Dog ved vi at der vil og kan opstå mange spørgsmål undervejs, i forbindelse med stiftelsen. Her kan du med fordel samle dine spørgsmål og det du har brug for hjælp til og tage det med  til diverse netværksgruppemøder med andre iværksættere, der står i samme situation som dig

Som medlem af IVN kan du blive sat sammen med andre iværksættere i relevante netværksgrupper, hvor i kan hjælpe hinanden på rette kurs mod succes. Der vil være god chance for at du kan finde en iværksætter med ekspertise indenfor netop det felt, som du søger hjælp til. På den måde kan I dele kompetencer og sparre med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Mangler du en separat skabelon til etableringsbudget? Download det her. 

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer