Nedsat medlemspris og Danmarks bedste forsikringer til iværksættere

Velkommen til den ugentlige opdatering fra chefstolen i IVN, hvor jeg vil forsøge at holde jer opdaterede på, hvad vi render og laver i vores allesammens medlemsklub for iværksættere.

 

Og med en god portion jysk beskedenhed kan vi vist roligt sige, at der er sket lidt i den forløbne uge.

 

Som lovet i sidste uge, så har vi smækket prisen på medlemsskabet helt i bund, så alle kan være med i klubben.

 

Vi er derfor gået fra 249kr/md og helt ned til kun 39kr/md!

 

Og det har i dén grad skabt resultater, som vi kun turde drømme om.

 

I ugen har jeg med største fornøjelse ligget vandret med over 16 timer om dagen, så vi kunne håndtere de mange nye medlemmer og partnere, som har meldt sig på banen siden tirsdag.

 

Vi er glade, men vi er bestemt ikke tilfredse endnu.

 

Husk: Jo flere vi er, jo flere gode vilkår og tilbud kan vi skabe, så er du ikke medlem endnu, så er der vist ikke længere nogen grund til ikke at blive det. Følg #joflere på de sociale platforme, hvis du løbende vil følge med i vores arbejde.

 

I denne uge har vi også kunnet løfte sløret for de forsikringspakker, som vi barslede i sidste uge.

 

Vi har handlet en række forsikringspakker i hus med Tryg Forsikring, som utvivlsomt er de billigste og bedste, der kan findes på markedet.

 

 

Forsikringerne er lavet som tre pakkeløsninger:

– Håndværkerpakken

– Detailpakken

– Liberalt erhverv pakken

 

Udover de fagspecifikke dele, så inkluderer alle pakkerne en arbejdsskadeforsikring, erhvervsforsikring og ansvarsforsikring. Og som en ekstra bonus, så følger der også en gratis APV med til alle virksomheder, der tegner forsikring med Tryg.

 

Skulle du have spørgsmål til forsikringer, så er der også knyttet to erhvervsassurandører til IVN, som kan svare på spørgsmål og hjælpe med at finde den rigtige løsning til din virksomhed.

 

Du kan læse mere om, hvad de enkelte pakker indeholder, under vores medlemstilbud: https://ivn.dk/medlemstilbud/

 

I denne uge har vi også indgået partnerskab med Dribe, som med deres koncept har skabt en helt ny måde at have bil på. Med Dribe får du en flad og stabil udgift, og har mulighed for at opgradere til større og bedre biler, når der er behov og mulighed for det.

 

Vi mener, at konceptet taler hamrende godt til vores medlemmer af iværksættere, og Dribe har også deres egen ret så geniale app tilknyttet deres service, så du altid har et totalt overblik over dine aftaler og biler.

 

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan ‘dribe’ din næste firmabil på: https://dribeatwork.dk

 

Alt det vigtige arbejde kræver også flere hænder.

 

Fra næste uge får jeg selskab af Lone Norup, som fremover skal hjælpe mig med at moderere vores sociale platforme og håndtere de mange henvendelser fra potentielle partnere.

 

Lone er en ung kvinde på 55 år med over 30 års erfaring som selvstændig. Det er kræfter, som vi får hårdt brug for i den kommende tid, så vi sikrer, at kvaliteten af vores hjælp og service ikke falder, fordi vi har så fantastisk travlt.

 

Til daglig driver Lone Norup virksomheden Shopkick, som vi netop har indgået partneraftale med, hvor hun hjælper med bragende god sparring, rådgivning og ikke mindst handling indenfor sociale medier og online kommunikation: https://www.shopkick.dk

 

Lones hjælp giver også mig mulighed for at tage en tiltrængt forlænget weekend i næste uge, hvilket bringer mig til en vigtig pointe til jer hårdtarbejdende iværksættere derude: Husk jer selv.

 

Husk at komme op til overfladen og trække vejret, så I også er kampklare i morgen, i næste uge og de næste mange år.

 

Der er alt for mange iværksætter-stjerner, som brænder ud for tidligt, og meget kan ordnes ved at slukke de elektroniske apparater en dag eller to, og komme lidt ud i naturen, byen eller noget helt tredje, som gør dig glad og afslappet.

 

Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle vores partnere og medlemmer, nye som gamle – det har været et brag af en uge, og jeg ser frem til, hvad den næste bringer.

 

Jeg kan sige så meget, så vi også arbejder på en pakkeløsning, hvor du som medlem får direkte adgang til både erhvervskonto og økonomisystem i ét hug.

 

Mere om det i næste uge.

 

Pas godt på jer selv derude.

 

Mvh

Martin Christensen, IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer