Et slag for kvinderne og videre med salgsarbejdet

Billedtekst

Det har været endnu en hæsblæsende uge i fordelsklubben, og mine ører er ømme af telefonsamtaler med interesserede nye partnere og andre interessenter, som har fået øjnene op for vores projekt omkring at skabe bedre rammer for dansk iværksætteri.

 

Det har også været en uge i ligestillingens tegn, hvor vi havde sammenfald af Mændenes Internationale Kampdag og WED, Women’s Entrepreneurship Day, som begge falder den 19.november. Da vi er et iværksætternetværk, synes jeg, at det var oplagt at skrive et lille opslag til vores kvindelige medlemmer i dagens anledning – et opslag som i skrivende stund har næsten 700 kommentarer.

 

Jeg tillader mig at være stolt over, at vi er Danmarks førende netværk – også for kvindelige iværksættere. Og det har vi tilmed opnået, uden at vi nogensinde har haft køn i fokus.

 

I IVN har vi som tidligere nævnt sat de næste uger af til at fokusere på salg og markedsføring, fordi det er noget af det mest afgørende for, om man klarer sig som iværksætter.

 

Den næste uge byder vi på gode råd fra vores nye partner, Sara, som er ekspert indenfor Facebook-marketing, og Anita fra Gør Det Enkelt fortsætter med at dryppe gode råd til markedsføring i gruppen hver torsdag.

 

For vi skal blive bedre til at gennemskue markedet og forstå vores egne behov og strategier, før vi hovedløst render ud og bruger flere tusinde kroner på ineffektiv markedsføring.

 

Måske er det slet ikke nødvendigt at være tilstede på samtlige platforme, men nærmere kende sit publikum og give den fuld gas på det medie, som segmentet bruger?

 

Og hvis du gerne vil være konge på Instagram, så kan jeg kun anbefale, at du tager et kig konkurrencen om en hjælpende hånd fra vores Insta-ekspert, Rolf Nordal, som også vil dele ud af sine 10 bedste råd til at komme igang med det billedbårne sociale medie.

 

(Link til konkurrencen med Rolf Nordal – https://ivn.dk/vind/instagram-kursus/?)

 

I næste uge kan jeg kun sige, at det bliver vildt.

 

Vi har fået et af Danmarks største mobiludbydere til at komme med en erhvervspakke, som de lover, bliver den bedste på markedet.

 

Og om alt går vel, så kan jeg også (endelig) løfte sløret for vores kommende partnerskaber omkring både erhvervskonto, regnskabsprogram, fragt og budgetplanlægning.

 

Jeg glæder mig helt afsindigt og håber, at vi når at få det hele i hus.

 

Vi ses i næste uge til flere gode nyheder for dansk iværksætteri.

 

Mvh
Martin Christensen, IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer