Nye store partnere og velkommen på forsiden til HeartCup

Mit hoved er tæt på at koge over af alle de fantastiske nyheder, jeg har til jer – så hold godt fast.

 

Først og fremmest vil jeg følge op på sidste uges lovning, og kan nu løfte sløret for, at det er vores fantast iske partnere i Lunar og Billy, som fremover vil tilbyde en samlet IVN-pakke, der bliver en totalløsning for regnskabssystem og erhvervskonto.

 

Vi går i luften med den nye pakkeløsning 1.januar 2021, og jeg lover jer, at det bliver markedets bedste tilbud til iværksættere.

 

Vores forhandlinger om fragt og logistik lader vente lidt på sig, men jeg lover, at vi arbejder hårdt på at få det klar til jer som det første i det nye år.

 

Det store mobilselskab, jeg fortalte om i sidste uge, er Oister, som fremover tilbyder en speciel iværksætterpakke til vores medlemmer. Det kommer online på www.ivn.dk i løbet af weekenden.

 

Fra næste uge får IVN også et nyt ansigt udadtil.

 

Og nej, det er ikke mig, der bliver skiftet ud, men derimod forsiden på ivn.dk, som får et nyt ansigt.

 

Vi vil nemlig gerne trække vores fantastiske medlemmer frem, og har derfor udvalgt en iværksætter, som har brugt særligt mange af IVN´s tilbud i sin opstart.

 

Valget faldt på Bibbi, som driver virksomheden HeartCup, der producerer menstruationskopper. Hun har et vildt godt koncept, og har i dén grad gjort brug af de mange fordele som medlem af IVN.

 

Det vil vi i IVN gerne honorere, og jeg vil samtidig se frem til at agere business-mentor for Bibbi, som går fuldtid med sin virksomhed i det nye år.

 

I den forgangne uge har vi fortsat vores fokus på gode råd til salg og markedsføring.

 

Jeg havde tidligere på ugen en snak med vores Facebook-ekspert, Sar Andersen, om, hvordan du kommer igang med at lave en Facebook-side til din virksomhed.

 

I Den Varme Stol blev Mette Kjær Larsen, som driver styrkditunderliv.dk, vejledt af Christian Lisby i, hvordan hun kunne komme godt igang med markedsføring på Facebook. Det kastede tre kvarter med rigtig gode råd og sparring af sig.

 

Og til sidst gav Anita fra Gør Det Enkelt sin tredje omgang med tips til din markedsføring.

 

Det hele kan findes i vores fælles netværksgruppe på Facebook, hvor gode råd altid er gratis.

 

I næste uge skal jeg selv snakke med Anita fra Gør Det Enkelt, som fejrer seks års fødselsdag med sin virksomhed.

 

Vi skal både snakke om livet som iværksætter, og om hvordan man får det hele til at se rosenrødt ud, selvom tingene kører op og ned i livet som selvstændig.

 

Jeg vil runde af med at sige, at vi selvfølgelig også har et Black Friday-tilbud klar til jer derude: et helt års medlemsskab af IVN til kun 99 kroner!

 

Jeg håber, at I alle kommer godt igennem den sorte fredag.

 

Vi ses til flere gode nyheder fra iværksætteriet i næste uge.

 

Mvh

Martin Christensen, IVN

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer