Lad dine kunder betale dig over smarte betalingssystemer

Handel på nettet er en af de hurtigst voksende industrier, og rigtigt mange iværksættere, starter en forretning, der foregår på nettet. Her er det centrale at kunderne kan betale nemt og effektivt, så besværet ikke skræmmer dem væk

For at have en velfungerende digital forretning, skal du selvfølgelig have en løsning, der tillader dine kunder at betale for varerne. Det er her betalingsgateway og indløsningsaftaler kommer i spil.

 

Fra kundernes kort…

For at kunderne kan bruge deres kort på din side, skal du bruge en betalingsgateway. Det er et stykke software, hvor de kan indtaste deres kortoplysninger, og din webshop modtager information om, at handlen er gået igennem. Samtidig er det her, der udstedes kvitteringer og fakturaer. Det er også her, du kan få overblik over de transaktioner, der har fundet sted på siden.

 

… til din konto

Indløsningsaftalerne er det sidste led i kæden, og de fungerer som banker for din hjemmeside. Alt efter hvilken indløsningsaftale du har, kan du modtage Dankort og internationale kreditkort og MobilePay.
Det er også indløseren, du går til, når pengene skal sættes ind på din konto.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer