Likviditet er din virksomheds livsblod, som sikrer I kan realisere jeres ideer

For at din virksomhed kan vækste, skal du have penge til at føre dine planer ud i livet. Derfor er det vigtigt at have et overblik over, hvor mange penge du skal bruge

Tænk fremad

Startkapital er vigtigt, men det er ikke nok. Du skal også have penge nok til at foregribe den udvikling din virksomhed kommer til at gå igennem. Det nytter ikke noget, hvis du har kunder, der er villige til at købe dine produkter, hvis du ikke kan betale dine leverandører. Derfor er det vigtigt, at du tænker langsigtet og får lagt en plan, der tager højde for de behov, der opstår i fremtiden.

 

Du skal fx være bevidst om, at selvom det er fornuftigt at skære kraftigt ned på de unødvendige udgifter, kan du også spare din virksomhed ihjel. Når du lægger planen for din virksomhed, skal du følge den og de omkostninger, der er blevet budgetteret med.

 

Ligeledes kan du opleve, at det tager længere tid for din idé at komme i gear. Det tager tid at etablere sig på markedet, og få gjort opmærksom på din eksistens overfor dine kunder. Nogle gange også længere tid end du skulle tro.

 

Det er ikke ensbetydende med, at du ikke har en god idé. Til gengæld skal du væbne dig med tålmodighed, og være forberedt. Når du lægger dine budgetter, så vær pessimistisk og gå efter det værst tænkelige forløb. Det er meget bedre at have kapital og ikke få brug for det end omvendt.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer