Milo, Personlig træner: Bare gør noget, lær af det, og kom stærkt igen med noget endnu bedre

For Milo kan det betale sig at dumme sig og lære at nå succesen gennem sine fejl. Det er aldrig perfekt første gang, og man bør se det som noget positivt, at der er plads til forbedring. På den måde lærer man mere og bevæger sig hele tiden fremad.

Milo Mulier havde koldsved i hænderne første gang hun skulle offentliggøre sin hjemmeside i et opslag og springe ud som personlig træner. Hun havde certifikatet i hånden og hjemmesiden var kodet, men hun var sikker på, at den ikke var perfekt endnu. Hun frygtede at få bidt hovedet af, af alle kritikerne, der ville nedgøre hendes side og komme efter hende med fakkel og høtyv. Men sådan gik det ikke til.

 

Hendes opslag fik 10 likes, et par søde kommentarer og et enkelt opråb fra en korrekturlæser, og så var det ellers overstået. Milo fik rettet fejlene og kom videre. På den måde erfarede hun, at det ikke er farligt at springe ud i det og stå inde for sin forretning – uanset om der er fejl eller ej.

“Man skal turde se på sine fejl og rette dem, for der er ikke noget der er perfekt første gang. Jeg ser alt for mange af mine trænerkollegaer, der ikke tør poste et opslag, ikke tør få lavet en gratis hjemmeside, fordi de bliver ved med at tøve og aldrig kommer videre.”

 

Vi må som selvstændige lære at gå imod vores indre jantelov og frygt om, hvad andre tænker.

I sidste ende er det kun os selv, der holder os tilbage. Her vil enhver ny begyndelse ofte føles skræmmende, men være det hele værd, når man springer ud i det og får det gjort. Bekymringerne vil oftest være langt større end realiteten.

Man skal turde se på sine fejl og rette dem, for der er ikke noget, der er perfekt første gang

Denne simple fremgangsmåde er central både for Milos forretning og hendes træning med klienter. Ifølge Milo bliver forretning og fitness mystificeret af coaches, der vil tjene penge på forvirrede og nervøse forbrugere. Vi frygter at gøre tingene forkert eller se dumme ud foran andre. Milo prøver at bryde løs af det mindset og i stedet skabe ærlig værdi for sine klienter.

 

På mange måder kan den tilgang overføres til iværksætteri. Tingene virker mere skræmmende eller sværere end de er, når man først har prøvet dem af. Man må bare tage mod til sig og træde over tærsklen, for at få foden ind på markedet.

“De fleste mennesker vil jo egentlig gerne hinanden det godt. Det er meget værre i fantasien end det er i virkeligheden” siger Milo.

 

Godt råd til nye iværksættere:

“Gør det. Better done than perfect. Gør noget og så lær af det, du har lavet og ret det. Og så bliv ved med det.”

 

Dårligt råd du hører i branchen:

Bliv ved med at knokle

“Jeg gider faktisk ikke at knokle for noget, jeg ikke synes er sjovt. Man skal ikke bare dukke nakken og blive ved med at knokle. Det får man det ikke rart af”

 

Hvad ville du skrive på et skilt hele verden kunne se?

SUNDHED BEHØVER IKKE AT VÆRE SVÆRT

“Jeg er så træt af at være i en verden, hvor folk komplicerer ting, for at tjene penge på det (…) Man behøver ikke gøre ens klienter afhængige af sit produkt”

Faktaboks

Navn: Milo Mulier
Alder: 33 år
Bopæl: Amager
Erhverv: Personlig træner (muilercoaching.com)

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer