En god kommerciel idé – lær at læse markedet og find noget der kombinerer potentialet med din passion

En god idé er ikke nødvendigvis grundlaget for at starte din egen virksomhed. Hvis du ikke kan realisere din idé, så den resulterer i en solid indtjening, skal du måske overveje noget andet. Du skal ikke nødvendigvis droppe den, men det er så bare ikke der, du skal hente din løn.

Din virksomhed skulle gerne gå hen og blive dit levebrød. Du vil investere utroligt mange af dine vågne timer, og måske også ofre søvn på din iværksætterdrøm, så du bør erkende om den kan blive en realitet eller ej i tide. Kan din idé leve op til det enkle krav om på sigt at skabe økonomisk stabilitet, gælder det bare om at komme i gang. Første skridt er at udvikle idéen.

 

Djævelens advokat

Er du helt sikker på, at din idé er god, er det på tide at finde nogen, der er lodret uenige. Hvis du kan finde en person i dit netværk, der hader din idé, men som stadig kan se indtjeningspotentialet, er du godt på vej.

Du bør opdage fejl og mangler for din idé i god tid, så du kan rette op på dem tidligt i processen. Ellers kan du risikere at blive væltet bagover, når du lancerer, og få en negativ modtagelse.

Herefter bør du tjekke grundlaget for din idé.

 

Skal du starte for dig selv, er det vigtigt, at du er på så sikker grund, som det kan lade sig gøre. Det gøres ved at kende dine idé 360 grader rundt, i forskellige kontekster, og med alle dets fordele og ulemper. Heldigvis er det ofte tilfældet, at en iværksætter starter op i en branche han eller hun er bekendt med, men hvor idéen er, at gøre tingene på en ny og bedre måde. På den måde er iværksætteren godt bekendt med markedet, og en tidligere version af løsningen er allerede testet grundigt af på forbrugeren.

 

Når du har tænkt det hele igennem, er det næste skridt Elevatortalen. Når du kan ramme den lige på sømmet, har du en selvsikker idé, og kan nu gå i gang med at føre den ud i livet. Men det er kun begyndelsen.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer