Nadia Abdo: Lær at administrere din tid ordentlig og nå det hele, uden at få stress

Med spændende livserfaring i rygsækken, har Nadia lært sig selv sine kompetencer. I dag bruger hun dem til at skabe vækst i øst og vest. Den vigtigste evne hun har lært er at administrere sin tid, så hun kan have mange jern i ilden og nå alt, hvad hun sætter sig for.

Udefra kan det virke helt utroligt, hvor meget Nadia Abdo når at få gjort i sin hverdag. Hun er mor til fem, sidder i skolebestyrelsen og beboerforeningen, er rådgiver i Dansk Flytningehjælp, privat juridisk rådgiver og benhård bilsælger. Hun jonglerer det hele i et skønt liv, hvor hun ikke føler sig stresset og er drevet af hendes passion. Med et afslappet forhold til tid og en vished om, at det hele nok skal gå, er hun glad og lykkelig i hendes hverdag, og kan sagtens få det hele til at hænge sammen.

Nadia blev allerede gift, da hun gik i gymnasiet. Hendes mand er ligesom hende selv fra Libanon, og hendes egen familiesammenførelse skulle vise sig at være hendes første opgave som familiens husadvokat. Her var det rent juridisk sudoku for Nadia at føre den bedste og mest vellykkede sag.

Samtidig har familien Abdo bilsælgerblod i årerne, og Nadia påstår selv, at hun kan skille en bil ad med ord. Disse to kompetencer bruger hun i dag som hendes levebrød.

Indtil videre har hun haft stor succes med sine forretninger. Hun mener i høj grad, at det skyldes hendes tankemønster og hendes måde at strukturere tiden, og ikke spænde ben for sig selv, når man møder lidt sund modstand.

“Jeg tror på, at der er tid nok. Jeg vil ikke være afhængig af, at der er 60 minutter på en time, og 24 timer på en dag. Det er ikke tiden, der skal styre en (…) Hvis man bliver ved at sige: Åh jeg er stresset, åh jeg er stresset! Så bliver man stresset. Hvis man siger: Av, jeg har ondt i armen, så får man mere ondt i armen, end man egentlig har.” siger Nadia Abdo.

Det er faktisk ikke et must at have en uddannelse for at kunne stå på egne ben ude på arbejdsmarkedet

På den måde er det de negative tanker og forestillingen om, at der ikke er nok timer i døgnet, der bør fejes for porten. Vores tanker kan påvirke vores effektivitet og om vi realisere drømme mere end vi tror. Derfor er det vigtigt ikke at lade os styre af de negative eller selvynkende tanker.

Da Nadia var i gang med at føde sit første barn, havde hun en kunde i røret! Det siger lidt om, hvor meget hun er drevet af sin forretning og passion. Når det er sagt, prioriterer hun stadig kvalitetstid med familien, og formår at nå det hele gennem hendes positive mindset, hvor intet i hendes liv bliver forsømt.

Godt råd til nye iværksættere:

Nadia mener, at hverken samfund eller normer, bør holde os tilbage. Vi bør blot følge vores passion og springe ud i det. Oftest fortryder vi det, vi aldrig fik gjort, frem for det vi gjorde. Når man springer ud i det, vil man opdage, at man er i stand til meget mere, end man havde forestillet sig. Man vil vænne sig til at have flere kasketter på i virksomheden, og frem for alt være drevet af alt hvad man gør.

“Det er aldrig farligt at være iværksætter, og det er faktisk ikke et must at have en uddannelse, for at kunne stå på egne ben ude på arbejdsmarkedet. Du kan sagtens få noget op at køre uden at have en uddannelse”.

 

Dårligt råd du hører i branchen:

“Jeg hører ingen dårlige råd, kun opbakning. Der er ingen der siger: Ah, du er kvinde, hvad laver du med biler? – det har jeg aldrig hørt. Tværtimod: Hold da op, hvor er det sejt,” fortæller Nadia.

 

Hvad ville du skrive på et skilt hele verden kunne se:

TRO PÅ DIG SELV “Hvis man ikke tror på sig selv, hvem skal man så tro på?”

Faktaboks

Navn: Nadia Abdo
Bopæl: Viby
Alder: 37
Virksomhed: Woman Business

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer