Nu mødes vi i virkeligheden

Det er blevet tydeligt de seneste par år, hvor vigtigt det er at mødes ansigt til ansigt. Når vi ikke længere må give hånd, eller bare sidde omkring samme bord, så går det pludselig op for os, hvor meget det egentlig betyder!

Der er ikke noget galt i at mødes online. Det kan noget, ingen tvivl om det! Det er en praktisk og effektiv løsning, når vi er nødt til at holde afstand til hinanden. Men det er nu engang bare ikke det samme at se hinanden i øjnene gennem en skærm, som det er at se hinanden i øjnene over en kande kaffe!

Derfor opprioriterer vi nu fysiske møder i netværksgrupperne.

Tilmelding sker på samme måde, som det hele tiden har gjort. Du finder bare en gruppe, der er noget for dig, og så matcher vi dig med andre iværksættere med lignende interesser og forudsætninger. Her har du en oversigt over netværksgrupperne.

Tidligere foregik møderne typisk over internettet, men nu vil de fortrinsvis ske ved fysisk fremmøde i stedet. Vi sørger for, at der er en tovholder til at holde styr på alt det praktiske. Det eneste, du skal, er bare at møde op med din nysgerrighed, dine ideer og din gode energi!

Og der er ingen grund til at være genert! Vi har cirka 30.000 aktive medlemmer på Facebook hver dag, så det kommer nok nærmest til at føles, som om vi allerede kender hinanden, også selvom vi giver hinanden hånden for første gang!

Du får endnu mere ud af dit netværk, når alle rent faktisk er tilstede, når grupperne samles, og med det her nye tiltag følger der også en ny medlemspris på 179,- kr./md.

Dagene bliver lysere, restriktionerne bliver snart færre, og jeg glæder mig til at høre om jeres møder ude i den virkelige verden!

Har du styr på dine dokumenter? Vi har lavet en række nyttige skabeloner, bl.a. til etableringsbudget, som kan hjælpe.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer