Du skal ikke frygte SKAT og MOMS – på ingen tid lærer du at styre det hele som en professionel

Idéen har spiret længe, og drømmen har vokset sig stor. Alligevel bliver det ikke til noget, for bøvlet med SKAT og MOMS virker for stort. Men sådan er det nu ikke.

Sådan lyder det fra mange, der aldrig kommer i gang, men det er ikke så farligt. Den største forhindring kommer faktisk fra dig selv. Til SKAT og moms kan du endda få gratis hjælp til at få helt styr på alle detaljer.

De usikkerheder, der opstår i forbindelse med de administrative aspekter af at være iværksætter er hverken uoverskuelige eller særligt svære at få styr på. Mange iværksættere kan med en forholdsvis lille indsats få skabt et system, så det er både nemt og overskueligt at holde styr på stumperne. Hvis det virkelig ikke er noget, du vil kaste dig ud i, er det ikke en altødelæggende udgift at skulle betale sig fra den slags tjenester.

Så i stedet for at lade dig skræmme af disse ting, så prøv i stedet at tænke over følgende:

  • Er min idé holdbar?
  • Er der nogen, der vil købe mit produkt?
  • Kan jeg ramme dem?
  • Kan jeg sælge nok?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er der ikke noget der står i vejen for, at du starter op for dig selv.

  • Hvordan kommer jeg i kontakt med dem?
  • Hvor meget vil de købe af mig?

Har man et kvalificeret bud på de spørgsmål, og viser det sig at mange mennesker vil købe ens ydelse eller produkt til en god pris, er 90% af problemerne ved at drive virksomhed overstået.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer