Professionelle netværk : Derfor er de gode at have

Et professionelt netværk vil skabe de allerbedste forudsætninger, og bane vejen for udvikling og vækst for din virksomhed. Et solidt erhvervsnetværk er gavnligt at gøre brug, uanset hvor du måtte befinde dig i forløbet.

Profesionelle netværk

Et professionelt netværk vil skabe de allerbedste forudsætninger, og bane vejen for udvikling og vækst for din virksomhed. Et solidt erhvervsnetværk er gavnligt at gøre brug, uanset hvor du måtte befinde dig i forløbet.  

Om du er en helt grøn iværksætter eller topleder, så er det vigtigt at du har etableret et solidt kontaktnet af samarbejdspartnere og ligesindede. Her bliver der skabt et forum, hvor du frit kan ventilere alt fra bekymringer, udfordringer eller succeshistorier. 

Professionelle netværk og forretningsnetværk er altså meget værdifulde, og er en vigtig motivationskilde – som sætter skub i både den personlige og faglige udvikling. Det udfordrer dig – med sparring, der er guld værd! Der er mange styrker ved at deltage i en netværksgruppe.

Hvad får man ud af et professionelt netværk?

  • Du kan lære af andres fejl og erfaringer, og få sparring på dine ideer 
  • Du får adgang til et større net af kontakter og samarbejdspartnere
  • Du får adgang til vigtige inspirationskilder og nye indsigter og perspektiver
  • Du får adgang til nyeste viden om aktuelle markedsforhold i dit felt

Alt sammen er noget, du kan tage med i implementering af en solid forretningsplan og markedsføringsstrategierne. 

Kunne du tænke dig at være med i en af vores netværksgrupper? Som medlem af IVN bliver du ikke blot sat i kontakt med relevante netværksgrupper, du får også løbende tilbud om relevante arrangementer og events. Se vores netværksgrupper her.

Det er også vigtigt at du finder dig en lokal netværksgruppe? Søger du netværksgruppe i Aarhus eller København – vi har netværksgrupper i nærheden af dig.  Har du spørgsmål eller udfordringer, som skal håndteres nu og her? Så har vi hos IVN også rådgivere tilknyttet, som kan rådgive dig og komme med konkrete løsninger på dine problemer. Få iværksætterhjælp her.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer