Bliv Iværksætter: Gode råd og tips

Hvordan bliver man iværksætter og hvad kræver det? Læs med her og få gode råd og tips dig der er, eller ønsker at blive iværksætter.

Bliv iværksætter

Det er ikke en dans på roser at kaste sig ud i et iværksættereventyr. Ikke blot kræver det en god og innovativ idé, det kræver også at du har sat dig godt ind i tingene, inden du går i gang. Overvejer du at blive iværksætter? Så kan vi hos IVN hjælpe dig med at skabe et overblik, så du kan få skabt en succesfuld virksomhed, der vækster. Den lette del er at registrere dig som selvstændig forretningsdrivende. Herefter kan du smøge ærmerne op og komme i gang med at blive iværksætter med stort I. 

Hvordan bliver jeg iværksætter? Sådan kommer du i gang:

  • Fokusér på ét specifikt arbejdsområde og målrettet publikum

Når du har fået din gode idé, skal du til at begrænse og afgrænse dig. Forsøg kun at fokusere på ét område. Du skal også overveje kun at henvende dig til en specifik målgruppe – især, når du er i start-up-fasen. Her kan det være smart at begrænse sig til et specifikt segment. I sidste ende vil det gøre dig bedst muligt klædt på, til senere at skulle markedsføre og sælge din idé, fordi du kender din målgruppe.

  • Hav en konkret forretningsplan

Du kan komme langt med en god idé, men hvis du ikke har en klar og konkret forretningsplan og marketingsstrategi sat i værks fra start, kan du miste dig selv undervejs. Det er ikke kun en vigtig ting for at holde styr på din retning og skabe det helt perfekt overblik, så er det også essentielt at have en klar strategi, når du skal finde finansiering blandt investorer. 

Læs meget mere her om, hvordan du laver en solid forretningsplan og se et eksempel på skabelon til forretningsplan her

  • Netværket betyder alt

Sidst, men ikke mindst, så er det allervigtigste nok, at du har et solidt og stærkt netværk at gøre brug af. Et godt netværk kan give dig værdifuld sparring og inspiration til at komme i gang og til at vækste. Men et netværk kan også sætte dig i kontakt med nye samarbejdspartnere, investorer og ansatte. Er du interesseret i at blive en del af et iværksætternetværk? Læs mere her. 

Har du brug for mere hjælp til at komme i gang med at blive iværksætter? Så tøv ikke med at kontakte os; vi yder professionel og kompetent rådgivning fra kun de bedste.

Vi bruger Cookies på dette site for at forbedre brugeroplevelsen og indhente statistik til intern såvel som ekstern brug.

Ved at klikke på et link på siden giver du os tilladelse til at lægge cookies på din computer